Friday

I ♡ DOWNLOAD


Seriously, I  ♡  DOWNLOAD so muchhh...
I love downloading things...no matter it is dramas, movies, songs, or software..
I just love to download them..tapi bergantung gak pada bnda yang nk download tu...bukan pakat redah je..
kne view gak dlu kan?? hehehehe...

Okay... tau tak... dulu pernah rasa.. kalau sehari tak download macam ada miss something je..
Iye la kan?? hampir setiap hari ada je benda nak didownloadnya...
Sebab tu kot kawan-kawan asyik suruh ak download cerita..
Sebenarnya langsung tak kisah kalau nak suruh ak download apa pun...
Yang penting ada internet connection yang laju and link untuk download..

Sekarang ni entah la... sepanjang duk umah cuti ni pun selalu gak download cerita...
tapi berjaya dikurangkan la... 
siyes seronok download cerita kat umah... 
sebab connection laju je.. STREAMYX la katakan...hehehe
kalau duk asrama boleh tahan gak..tapi memandangkan internet tu ada limit, 
so terpaksalah kurangkan aktiviti ni...

My Current download list:
Que Sera- sera (atas permintaan kawan)
Princess' Man (kawan jugak)
Tentang Dhia.. (baru je tadi kawan mintak)
Sengyou Shufu Tantei
Ryusei o Kizuna
The Queen's Classroom
Dong Yi (kawan mintak)
dan...
banyak lagi..

hehehee...tapi kan...disebabkan cuti da nak abes xtau la sempat tak nak abeskan sume ni...
tengok la kan?? tak sempat download kat umah download je kat asrama..IPG terchenta...
kan guna P1 4G!!! 

Monday

Biarkan jemari mengetuk keyboard itu

Assalamualaikum...

Sebelum apa-apa...boleh tak nak mintak tolong klik ni dulu ---> LINK
dah ke??? terima kasih.. jasamu dikenang...
Sebenarnya, tak tau nak tulis pe...
Bak tajuk entri kali ni la...biarkan aje jemari menari di papan keyboard ni...

Haaa..baru teringat.. korang tengok x berita hari ni??
Alah, kan banyak berita hari ni..yang mana satu ni??
Hehe~ berita pasal ombak besar tu la... yang sebabkan jalan berhampiran pantai tu rosak..
seyesly, terkejut gak bila tau berita tu pagi tadi..
maklumla, berdekatan dengan Skolah IMTIAZ Dungun tu...
mau x terkejut...bukan pasal tu je, keadaan pantai dan jalan tu, terjejas teruk kot...
huhuhu...
Sabarlah...itu sememangnya kuasa ALLAH...

okaylah, rasanya tak de pe dah yang nak dirapukan hari ni kot...hehehe...
Insya ALLAH esok akan update lagi...


Sunday

What We Should Do

Assalamualaikum..

Hey peeps..
I believe that some of us do have ChurpChurp acc, right?
But do we really know what are the 'do's and dont's' as the churpers?
Here are the guidelines, as the reminder for all and me myself...

Do's
  1. Sharing it on your Twitter timeline
  2. Sharing it on your Facebook wall.
  3. Sharing it on your other social networks such as Friendster, MySpace, forums and other portals.
  4. Customising your status on instant messengers such as Windows Live Messenger, Yahoo Messenger, Google Talk, Skype, etc.
  5. Emailing your friends who might be interested

Dont's
  1. SPAM!
  2. Sharing it on competing brands' social media platforms.
  3. Sharing it on suspicious sites (e.g pornography sites but not limited to) to generate views or clicks!
  4. Use automated methods to generate views and clicks.
  5. Using misleading messages when sharing
  6. Sharing it on the original campaign platforms (such as Facebook fan pages and microsites)
  7. Sharing it on ChurpChurp's Facebook Fan page.
  8. Use PTC (Pay to Click) sites, link exchangers, other such services, or forming groups for this purpose.
  9. Creating dummy email and other social networking accounts for signup campaigns. Accounts must be verified and have a minimum of 25 Twitter followers and/or Facebook Friends.

So, as there is a clear guidelines of what we should do and don't, why don't we just follow it and make things easy for all. Oh, before we end this entry, can you click this link? Help me yeahh~
CLICK HERE and HERE


Friday

untitled

Assalamualaikum...

Rasanya dah banyak kali wat post sal ni..
Sebabnya ak tengah duk edit blog ni...
Adalah beberapa perubahan dengan blog ni selama ak xbukak atau x buat entri baru ni..
big thanks to the owners of the awesome tutorials:
Lyssa, Wanhazel, CikTom dan ramai lagi yang membantu secara langsung atau tidak...
lepas ni pun, masih banyak yang ingin ak korek rahsia dari mereka...

Oh ye, sebelum tu, jangan lupa...

Jom Menabung

Assalamualaikum...

Okayy, I know... Hampir sume org tau sal bnda ni...
mesti ada antara korang yang dah tau sal bnda yg I'm gonna share ni kan??
iye2..baru je join tadi..dan sekarang baru nak share..hehehe~
semuanya sebab terkejut dengan berita pasal bnda nak kne bayar utk sem depan..
baju batik...agak mahal la...memandangkan kami rasa (kami ke) yang kami xperlu pun beli...
so agak teruja la nak wat bnda ni...mana tau boleh tolong time kesusahan kan?
kalu sekali klik RM0.20..boleh la tu kan dari xder??
menabung RM0.20 sehari boleh jugak...
tapi kalau ada yang bermurah hati nak tolong boleh lebih kan??

ehem...agak-agak lah, sapa yang belum join ChurpChurp ni dan berminat nak join 
klik la link ni: ChurpChurp


so apa lagi, sudikanlah diri dengan menolong saya...
anda tolong saya, konfem saya akan tolong anda jugak...
kalau dah klik komen la kat bawah ni ek...macehhh~~


Keep on waiting

Just keep on waiting..
sampai bila nak abes ni??
cepat la abes download...
nak wat mnda lain lak ni..
hehehe~

menunggu dari tadi tau...
dari lepas Subuh tadi tak tido tau...
sebab tetiba rasa nak download cite..
haaaa....nasib baik...tengah-tengah tulis ni dah siap..
so apa lagi??
join la part yang dah download tu...
dah gabung usha2 la tengok dulu...
biar la xder subtitle lagi pun...
okey la...
sapa2 yang nak sambung tido tu p la...
tapi orang ckp xbaik tido lepas Subuh...
orang cakap, bukan sy~



Thursday

recently under construction~

T_T there are some problem with my blog and I think I need to reconstruct and renovate my blog... hehehehe~~
just wait and see what will happen to this.
hopefully it will be a lot better.
i really hope so..
spend hours to think about this...

Monday

Hebatnya kuasa Ilahi

Assalamualaikum..

Seperti tajuk la kan?? Hebat betul kuasa Ilahi... bukan bermaksud baru sekarang aku mengakui kehebatan kuasa Ilahi... aku tidak pernah sesekali berfikir sedemikian...
wahhh...kalau teman lamaku tengok post aku kali ni mesti diorang cakap aku tulis dengan amat skema sekali...memang pun...amat skema gaya penulisan aku kali ini...bukan apa..cuma ingin berubah arah barangkali.
Berbalik kepada cerita asal. Hebatnya kuasa Ilahi. DIA lah yang menciptakan seluruh alam ini dengan sebaik-baik kejadian. Kamu semua lihat tak langit malam tadi? Cantik bukan. Bukan semalam je..malam-malam sebelum ni pun cantik gak...tapi ramai yang baru perasan dan makin memuji-muji kecantikan langit selepas kejadian semalam. Itu lah kuasa Allah. Tiada siapa pun mampu melawan kuasa Ilahi. Tiada satu kerajaan pun yang mampu menulis di langit berdakwatkan awan...bersimbah dengan cahaya keemasan bulan..(ayat ni diciplak dari group kat FB!!hehe)


 

...credits to the rightful owner...

Tuesday

reconstructing

assalamualaikum...

there are lots of things in my life that need to be reconstructed..
i know that's sound like a bluff but it is the truth...
how i can reconstruct everything? is that what pop up in your mind?
well, it is...it is the same as what i think of..how can i do it?
well, life is full of challenging things...it full of adventures...it full of scary things(perhaps..lol~)
but our life must have trial and error...it's the way of how we live the life..
remember, ALLAH is always with us to guide us throughout our journey in our life...
live life to the fullest, with the guidance from AL-QURAN and AL-SUNNAH...
that's how we will achieve what is the true meaning of our life....

that is what i wanna do with my life...
then, what i wanna do with this blog is,
i want to reconstruct everything, so that it will look neat and tidy than before...
INSYAALLAH...

i know you

because i don't know you..that's why i reacted that way..
because i don't know you...that's why i don't trust you...
because i don't know you...that's why i won't easily accept you...
because i don't know you...that's why our meeting goes very awkwardly...
because i don't know you...that's why our conversation didn't goes smoothly...

it is just because i don't know you!

but now...

i know who you are...
i know what you are made of...
i know that i can trust you..
i know that i won't being awkward with you...
i know what to talk with you...
i know your attitude well...
that's why i can stand with you...

it is just because i know you...

friendship is something that need us to know our friends...
without knowing them, there are a lot of misunderstand or unpleasant circumstances will occur...
let's get to know each other well my friend...
uhubbuki fillah...ukhuwah fillah abadan abada...

Monday

because i deserve it

anything that happens to us is a fate from ALLAH THE ALMIGHTY...
i deserve the right to be punished or anything is because ALLAH wants to test me....
HE give the test to the people that HE knows they will be able to cope with it..
whenever HE tests us, it means that HE really cares about us and loves us so much...
i believe that i can cope with all the things that happens to me because i deserve it...
thank you ALLAH for loving me...


p/s: sorry for the errors....i'm a human that never fails from doing mistakes...

Tuesday

nasihat untuk diriku yang alpa

Assalamualaikum....

entri ni aku buat khas ditujukan kepada diri aku sendiri...
takut aku makin lupa...
hidup ni hanya pinjaman, jadi berpijaklah didunia yang nyata...
hidup ini hanya sekali...banyakkanlah melakukan ibadah kerana mungkin kita akan menyesal di akhirat kelak...
Allah jadikan kita khalifah di muka bumi ini untuk beribadat kepadanya...jangan terlalu taksub dengan dunia...
ingatlah, segala yang kita lakukan di atas muka bumi ini akan di pertontonkan kepada khalayak..tanpa sebarang iklan @ selingan...jika umurku sebelum meninggalkan dunia yang fana ini dah 90 tahun atau lebih, bermakna seluruh kelakuan aku yang aku buat akan dipertontonkan...seluruh usia aku akan diperlihatkan...pada ketika itu semua orang cemas dan berasa amat panas diumpamakan seperti matahari berada sejengkal diatas kepala...


human led

setelah sekian lama x meng'update' blog ni...tetiba timbul keinginan nak conteng something kt cni...
mmg sibuk sejak dua menjak ni...sibuk ngan esemen la...sibuk ngan homework la...wedding cousin la...mcm2 ag la...n yang terbaru ni, sibuk ngan human LED bagi sambutan hari kemerdekaan utk 16 sept ni...huhuhuhu...
letih sebenarnya wat menda alah ni...iye la...mne taknya...kne berdiri lama wooo....

Friday

lajukan connection internet anda

apa khabar semua??hahahaha...
hari ni ak nk wat satu trick yang ak blaja ngan orang jugak...
dlm kebosanan menggodek-godek blog orang lain terjumpa la blog yang ajar tips ni...


meh kte tengok cara-cara nak lajukan connection internet ni camne..


step 1: semak IP address anda... boleh check kt cni.. [LINK]
step 2: paste c:\windows\system32\ping [jarak] IP ANDA [jarak] -t pada notepad anda..


step 3: simpan fail ni...klik Save File As...korang blh letak nama apa2 utk fail tu tp lebih baik letak ping.bat
atau kalau korang nak letak nama lain pastikan ada .bat kt blakang tu...cth: namaikutsukahati.bat then save fail tu kat Desktop..jangan save kt tempat lain, nanti tak jadi lak..
step 4: klik fail yang korang save tadi tu...nanti tetingkap command prompt akan terbuka..biarkan tetingkap tu terbuka sampai korang dah habis guna internet..kalau korang dah selesai guna boleh la tutup tetingkap tu...
cara ni maybe korang kena buat setiap kali korang connect to internet..sebab IP address korang boleh berubah jugak..


ada lagi cara lain untuk wat laju connection korang...tapi rasanya yang ni paling senang...
credits to: pemilik asal trick ini

Thursday

edited

huhhh...tengah belajar camne nak edit2 header ni...
tak pandai sangat la...tapi boleh la tahan kan??

sekarang ni tak sibuk lagi ngan kerja...assignment...
almaklum la kan...awal sem...masih baru..
dapat junior baru...syoknya...

harap tak der la dengar masalah timbul dari diorang...
sebab dah macam-macam masalah timbul dari batch kitorang...
huahahaha...tak leh lah sume orang nak wat hal kan??
k la...got to go...bye~

Tuesday

selamat

alhamdulillah da selamat sampai hari ahad hari tu ke IPG ni...huhu..
lama gila masa yang diambil sebelum wat post ni kan??
nak buat camne...dah kita ni agak sibuk nak kemas baju pe sume...hahhaa~~sampai lak awal pagi...
dalam kul 5.45pagi camtu la...letih lagi sebab tak boleh nak tidur sangat malam tu...
sampai hari ni masih rasa sakit sebab salah tidur kot kat dalam bas tu...terlentok sana...tersenget sini..huahaha..
biasa la...kena control sikit...kita ni kan perempuan...tak boleh la nak tidur ganas sangat kan??
hahha...tak der la...saja je...

huhhhhh....setakat ni sume keje da selamat siap..LDV da hantar...ss da siap buat bahagian saya...xtau la betul ke tak, kan??main hentam je wat tadi...pengantar pendidikan pun da wat bahagian saya...islamic education je belum masukkan isi walaupun da cari...

tapi pape pun alhamdulillah da selamat...azam sem baru ni nak study betul2 sebab sem ni ada exam tak macam sem2 sebelum ni...
english studies da dapat novel tu..puas mencari akhirnya jumpa jugak...
to kill a mockingbird...best tak novel tu??best tak best kena jugak baca sampai abes...huhu~


ok la...sampai sini dulu...bye-yeom~~

Monday

gumbira


apa khabar semua?
hendaknya sihatlah semua kan?? insyaALLAH...
kali ni ak nak cerita sikit la sal perkara yang amat menggembirakan rakyat terengganu pada 11 Jun 2011 tempoh hari...walaupun dah terlambat sikit la...
berita ni memang berita gembra di mana terengganu telah berjaya menjuarai piala FA...alah...bola sepak tu la..
ak sebagai rakyat terengganu memang rasa amat bangga walaupun ak tak tengok pun perlawanan tu...maksud ak...ak tak tengok dari awal perlawanan...minit terakhir baru la ak tercongok depan tv tu sekali ngan keluarga ak...hahaha...
memang suara ak masa diorang masukkan gol yang membuatkan diorang menang tu paling kuat...hahaha~
sebab ak happy...

okay la...agak-agak bila menteri besar terengganu nak umumkan cuti ek??
ramai yang tertanya-tanya kenapa terengganu tak dapat lagi cuti sedangkan terengganu dah menang...
jawapan dia simple je...kan pemain dan penyokong tu still ada kat sana...so tak adil la diorang tak merasa cuti tu sedangkan diorang dah berpeluh kat stadium tu...ni ak punya jawapan la..tapi logik jugak kan..hehhe
tak pe..korang akan dapat gak cuti tu nanti...sabarlah ek rakyat terengganu~~~

untitled

ak tak tahu nak letak tajuk pe untuk post kali ni....
so ak letak je tajuk untitled tu...hahahaa...kira tajuk la tu kan??
kemana hilangnya ak sepanjang minggu lepas...
dah banyak kali ak biarkan blog ni tak ter'update'...
bukan pe...tak tau nak tulis sal pe...
ak bukanlah blogger tegar...
pernah jugak terfikir...apa tu blogger tegar?
kawan ak ada la bagitau definisi dia...sebab ak tak tau la kan...
ni definisi dia...
" blogger tegar ni..blogger yang selalu update blog dia sepanjang masa...
and kalau dia tak bukak blog dia dalam sehari tu dia rasa resah..gelisah.."
tu definisi dia la...ak tak campur....hahaha...tapi ia terpulang pada individu gak sebenarnya...
ak malas nak bahas ngan dia sal ni sebab tak penting pun...

okay la...macam nak wat post lain je lak...

lagiiiii....

xtau nak post sal pe sebenarnya...sje nak memperbanyakkan post...
^.^ ske nya ble post ni...
memang da lama x post banyak-banyak...rindu lak...
sumenya sebab sibuk ngan keje n macam-macam aktiviti...
xder mse langsung nak bukak lappy...
huuhuhuu... T_T

ما سمى إلإنسان انسانا إلا لنسيان

indahnya ciptaan ALLAH..
semuanya mengikut aturanNYA...
sunnatullah...hukum ALLAH...
kita tak dapat mengubah hukum yang telah ditetapkan ALLAH...
kita hanya mampu merancang...namun DIA sebaik-baik perancang...
pabila DIA katakan "KUN"(jadilah)"fayakun"(maka jadilah)
siapa tahu apa yang telah ALLAH rancang dan sediakan untuk kita...
kita sering mengeluh itu dan ini...
tapi pernahkah kita terfikir...
mengapa semua itu terjadi...
pabila ALLAH datangkan musibah sedarlah itu hanyalah ujian bagi menguji keimanan kita...
ingatlah...ALLAH tidak akan menguji kita dengan sesuatu yang bukan seiring dengan keupayaan kita..
maknanya...setiap ujian selari dengan apa yang kita mampu hadapi...


*tatau nk post sal pe...tetiba je jemari ni laju menaip...*
*insafi diri dengan kekurangan yang ada...manusia banyak khilaf*
*ما سمى إلإنسان انسانا إلا لنسيان "tidak dinamakan manusia melainkan pelupa...
...sama-sama mengingati diri...

Sunday

bila novel HLOVATE didramakan...




WAAHHH....memang ak akan menjerit kuat-kuat....akan jadi happy sangat-sangat...
ni sume gara-gara penangan cite NORA ELENA la ni...
ak tak layan pun cite tu...sebabnya cite tu tayang kul 7-8malam...
waktu maghrib tu...konfem-konfem abah tak bagi tengok...ibu tengok CINTA MELODY yang abes kul 7.30malam tu pun abah da bising...mustahil la yang abes kul 8 dia bagi kan??? hahahaha...
insyaAllah kalu tiba-tiba mood nak tengok cite tu mai...ak layan kat youtube atau download je la...novel tu da bace bila ntah...bole tahan...hihihi..

Thursday

cubaan....cubaan...

sound check...cubaan suara...1..2..3..
eh..eh...mana ada kuar suara...hehehe~
xder apa nak tulis sebenarnya...
tetiba je tangan ni gatai duk tekan new post...
so kena la wat sket entri kat cni kn??
hahaha...tataw nak tulis sal pe..
nak cite sal budak yang mengaku berMARUAH tu rasanya da ramai yang cite kn??
huhu...but i don't really understand why she had the guts to reveal that to public...
it's such a shame...really...
hukuman bagi penzina yang bukan muhsan adalah hukuman sebat 100 kali dan dibuang negeri selama 1 tahun...tapi ak tak tau apa kategori orang yang belum kahwin tapi da banyak kali buat...
MASYA ALLAH...tu je yang mampu kuar bila ak terbaca sal benda ni...pe nk jad ngan bebudak zaman sekarang ni ek??
ak ni pun masih remaja dan syukur tak terlibat ngan kejadah haram camtu...ni yang buatkan ak lebih bersyukur ditempatkan di IPG KAMPUS PEREMPUAN MELAYU..
insyaALLAH takde benda mengarut camtu kat tempat ak...amin...
tak tau nak komen pe lagi sal benda yang dia buat pengakuan berani mati tu...
kata-kata adalah doa...so malas nak campur... itu sume adalah cubaan hidup....
jelaslah kita sume ni da ada kt akhir zaman...zaman di mana umat manusia melakukan ZINA secara terang-terangan dan tanpa segan seli menonjolkan kepada orang ramai...
semoga kita jauh daripada perkara tersebut...amin..

untuk lebih info... http://www.al-azim.com/masjid/infoislam/jinayat/zina.htm

Wednesday

jahilnya diri ini...

masyaAllah...terasa benar jahilnya diri ini...
kurangnya ak mengingatiMu....
malam sudah hilang...kini fajr hadir menjelma...
ak masih belum dapat melelapkan mata...
lantas diri ini meninjau-ninjau blog-blog yang ada...
nyata ak tertarik apabila ak membaca coretan penulis blog itu...
akan ak kongsikan dengan semua link blog ini....
ak pasti korang juga mengenali blog in....
sudah la...lelaplah wahai mata...

Tuesday

setelah sekian lama...

lama gila ak x update blog ni kn...
dh berhabuk...berkulat...bersawang...hahaha~~
cmne kamu sume??sihat??
korang rajin update blog...sedihnya tak dapat update selama ni...huuhu
sibuk sangat2...plus tak tau nk update pasai pa...
k la...sekarang ni ak tengah bercuti...tapi 3 minggu je la...
beselah...kami pelajar IPG je...
xleh nk cuti lama2....student matrik n uni boleh la cuti lama sket..
sampai bulan 9...k la...
ak pun xtau nk cakap sal pa....
nanti la ak update lagi ek...ok..bye~~

Saturday

jiwang

kalu korang tengok ak punya status kt muKabUku...
memang korang ak perasan...ak post status jiwang jek...
hehe...sempena hari ibu yang bakal tiba ni..
ak nk ucapkan SELAMAT HARI IBU buat ibuku yang tercinta...
rindu sangat-sangat kat ibu...rasa cam nak blek umah skarang jugak...
huhu~~jeles ngan along sebab ibu,abah n tokwan g kat umah dia...
x singgah langsung kt ak...huhu~~padahal selangor n melaka xder la jauh sangat cam terengganu ngan melaka@selangor tu...huhu....jeles..jeles...jeles...
xpe...xpe...nanti cuti boleh duk umah lama2..hehe~along kena kerja lak...hehe~

Tuesday

hye~~

baru je lepas bersukan tadi...
minggu ni ada hari sukan...tadi baru saringan...
ak masuk pe ek??
hehe~~tarik tali je...yang lain x larat la...
bukan pe...malas satu hal...padahal bersukan ni benda baik kan??
pe nak jadi la ngan ak ni...
ok la sume,...
bersukan lah!!
majulah sukan buat negara

Monday

header...

huhu~~okay...ak mengaku header ak xlawa...
biasa la...percubaan kali pertama ak...
gne XHeader je...x reti nak gne yang len...
huhu~~okay la...esok cuba ubah...nak usaha wat yang lagi lawa
k la...bye2...

pe kes?

ni ha...ak tau ak agak ketinggalan la pasal bnda ni..
korang tau x?? alahhh~~
yang pasal osama bin laden tu la...
dia dah meninggal...ak pn xtau sejauh mana kebenaran cerita ni...
sebab ramai yang cakap dia ni sebenarnya tak wujud pun...
pe2 pun ak memang tak kisah sangat...
kat twitter tengah hangat trending sal benda ni...huhu~~
tak tau nak komen pe...huhu~~ok la...

hari tu ak ada janji nak update sal language camp ak kan??
tapi x sempat kan...
sebab cuti baru-baru ni ak pergi umah kakak ak kat ampang tu la...
sempat menjengah ke book fair...
tu pun sebab nak serbu JS punya booth...nak beli novel baru HLOVATE!!!
ak memang minat dia....<CONTENGAN JALANAN!!>korang dah baca???
hehe~~ok la...esok...promise akan update sal language camp ak tu...
k la...tatatititutu...

Wednesday

sk klebang besar

ni nama sekolah yang kitorang lawat tadi ambil wat aktiviti...
seronok tapi ak masih penat...niat di hati nak update banyak-banyak...
tapi nampak gayanya esok baru ak boleh update...sebab esok da tamat program...
esok memang akan banyak entri ak akan wat...
hehe...bersedialah wahai wall beautiful sapphire!!

Tuesday

explore race or explore marks??

sumpah penat gile tadi...
nak tercabut skru kaki ni lari-lari tadi.....
kalu korang la...apa yang korang akan buat bila asyik kena lari macam ak tadi...
huhu~~minggu ni akan jadi minggu yang hectic jugak untuk ak...
huhuhu~~ak just boleh update sket je hari ni...sumpah penat...
nak taip ni pun dah bape kali tersengguk-sengguk...(padahal tengah waktu maghrib ni)
ak nak bersiap pergi surau lak...
korang jangan lupa solat tau...kalu berjemaah lagi bagus...
esok ak akan update lagi...ja ne...

Sunday

hectic

this whole week was so much hectic..
there are a lot of events this whole week...
from the start..which is monday we have islamic festival...
then we have the walkathon which was organised by our campus alumni

Friday

concert

huhuhu~~best...asalnya memang ak dengar cenggitu je nasyid ni...
maybe la lepas ni ak boleh gak la nak minat nasyid lak pasni...
ak baru je balik dari concert nowseeheart tadi yang diadakan di kampus ak ni...
reaksi ak...MARVELOUS!!!
best la diorang tu...
lepas ni lak ak update~~

Wednesday

100th!!

terima kasih sebab sudi follow blog ni...
hari ni seharian sebenarnya x bukak laptop...
ni pun bukak sebab nak wat sumtink sket...
hehe~~baru je balik dari pertandingan busana muslimah sempena festival penghayatan islam kat DSK tadi...
huh~~~sume bukan main lagi bergaya tadi...
tahniah kepada semua pemenang...
kepada yang x berjaya boleh cuba lagi sem depan...

amat berterima kasih sebab sudi follow saya~

cemas~

seyessss!!! tu lah yang ak rasa tadi...
bila baca blog2 orang lain cakap google nak delete account blogger yang tak guna google account...
tapi bila ak baca blogger buzz tu ak faham lain..
ak mengaku yang ak memang guna yahoo untuk blog ni walaupun ak ada gmail...
knape ek??simple...sebab ak dah start guna yahoo mail ni sejak darjah 4 dan sekarang ak tengah foundation...
lama kot...sayang tauu...gmail ak start guna masa form 2..lama gak...
tapi yahoo lagi lama...ak sengaja nak buat guna yahoo untuk blog ni...tapi tadi ak nak tukar la guna tutorial dari blog yang ak baca...lepas tu ak pikir dua tiga kali...betol ke??ke macam facebook dulu...
yang ak faham dia nak delete yang tak guna blogger sejak 2007 je kan??
ak tawakal je la sekarang ni...buat masa ni ak xnak tukar lagi walaupun ak dah jadikan account gmail ak sebagai admin gak...dalam google buzz ada tulis yang dia akan hantar follow up email kat inbox yang ada dalam database diorang kan??ak nk tunggu yang tu dulu..ak takut ak hilang terus blog ni...sayang lorhhhh....

Sunday

maceeehhhh

hehe~~suka la....sebab boleh balik sempena cuti melaka bandaraya bersejarah ni...
walaupun bukan ke terengganu dan umh tercinta...ak tetap bersyukur....
dapat gak balik/pergi umah kakak kt ampang 2...keke~~(xtau nk letak istilah pe??)
ok la...ak mengaku...sepanjang hujung minggu ni ak langsung x update entri...da berhabuk sekejap blog ni...
sebab tu ak nak update ni...
walaupun ak xtau nak tulis pe tapi ak tetap nak tekan-tekan keyboard ni...
lantak la kuar pe pun kat cni...hehe
maceh la kat sape-sape yang sudi menjengah masuk ke ladang ni...eh..eh..silap...blog ni...
walaupun xder pape entri baru untuk korang...mood untuk blogwalking da maiiii....harap-harap yang follow ak ni ada la tinggalkan link korang...sebelum tu..maceeehhh sebab sudi follow eden....

Tuesday

usia

orang cakap usia tu tak penting..
tu kalu dalam cinta la..hehe~
ak pun rasa camtu gak...
tapi ak cuma nak wat entri ni sebab nak celebrate usia blog...
sekarang ni blog ak ni da masuk 1 bulan seminggu...
syoknya...selamat hari tua wahai blogku...
ak pernah cakap kat blog ni dulu...
bila da masuk sebulan ak akan tukar design and edit-edit sket blog ni...
hmmm...ada pape cadangan tak camne nak edit blog ni??
nak suh tambah pape ke???
ok la...sampai sini je entri kali ni..buhbaiii~~

Monday

ss lagi

selagi x abes blaja selagi tu ak akan selalu tension ngan subjek ni...
kali ni ak kne wat presentation lak..
wish me all the best for tomorrow's presentation...
tomorrow i'll present about the pollution...
u know what is the best about this subject??
it open our eyes about the issues surrounding us...
like this sem i learned about gender stratification..
i learned how human are being stereotyped in everything and how timid they are...
just wondering what will i learn in this new topic that will definitely open my eyes about the current issues and the reality behind the world nowadays..
i love social studies...

follower berkurang???

dari semalam atau bila tengok entri abg ben asyik sebut sal follower je...
so hari ni ak nak tengok la yang ak punya...
ni hasilnya...memang berkurang pn..
maybe sume ni salah ak kot...
ak bukan kedekut nak follow korang balik ke apa...
kadang-kadang bila ak bukak kat follower 2 ak klik la gambar korang..
link blog korang xder pn...
lepas 2...kadang-kadang ak ada tinggalkan link blog ak kt FB 2...
lepas 2 lame gle ak xbukak post ak tu...jarang kot ak tau korang dah follow ak n tinggalkan link korang...
okay la...kalu ak ada x follow korang..juz tinggalkan link kat bawah entri ni...
ayat memujuk suh follow balik...keke~~ak x paksa korang follow ak...x kisah pn..tapi kalu korang nak suh ak follow korang ke apa ke tinggalkan je link kat bawah entri ni...
tapi lambat sket la ak balas kunjungan 2...sebab sekarang ni ak memang sibuk...
kalu ak bukak blog pn ak just post entri baru or baca blog yang ada kt sebelah blog ak 2...
\

macam kt atas ni..hehe~~
sebab tu ak lambat sket nk balas...korang just tinggalkan jejak korang kt shoutmix atau kt mne2 entri...sure ak akan singgah balik kat blog korang...
k la...sampai kat cni je la ak merapu ek..
assalamualaikum~~



Saturday

currently at ampang..

minggu ni ak singgah kat umah akak ak...
sebabnya ak bosan duk kat asrama 2...
xtau nak wat pe time cuti cenggini...
duk umah akak ak ni lebih jimat...
sebab xyah kuar duit belanja...
hehe~~kuda-kuda kut-kut la ak ni kan...(kedekut daaa)
besela...orang tengah belajar ni kena la berjimat-cermat...
len la cam akak ak tu...dia da kerja...ok la...
nak tidur la ni...buhbaiiii...

Thursday

cedeyh..

part 1
tadi ada repeat test bagi sape-sape yg gagal hoki hari tu...
kali ni pun xlepas jugak...uwaaaa~~~
cedeyh betul la...tapi nak wat camne kan???
memang ak x minat langsung main hoki tu...
kalu wat cam bese-bese je boleh la jugak kot...
I cannot be serious in hockey as it not one of my favourite....
sir tu macam nak sume students dia minat hoki as he do...
mana boleh maa...lain orang lain minatnya...
setakat ni je la kot cedeyh untuk sal kat kolej ni...

part 2
cedeyh lagi...tadi bukak blog incik ben...tengok ada segmen baru...
huhu~~x dapat eden nak masuk...sibuk sangat...
hari ni dari pagi x bukak laptop...
kne wat persediaan untuk drama Macbeth la...
lepas tu ada gak la baca entri2 incik ben yang sebelum-sebelum ni yang hari ni punya la...(incik ben kan dapat wat banyak entri dalam 1 hari)
ramai kot yang masuk...huhu~~ak memang susah sket nak online masa 2...
tapi xpe...lepas ni ak akan meng'activate'kan diri ak ni...nak join incik ben punya segmen...


Tuesday

sakit lorh

hari yang amat malang...
x baik cakap macam tu...
hari ni hari yang agak tidak baik untuk ak..
macam-macam yang terjadi kat ak petang tadi...
ada ujian kecergasan pepagi tadi..
pastu ujian hoki lak...dua ujian pada satu hari..
memang penat tahap gaban la hari ni...
mungkin ni ujian dari ALLAH SWT
DIA nak uji ak la 2...
ujian pagi tadi wat ak sakit satu badan...
ujian petang tadi lak wat ak sakit hati..hehe~
sebabnya masa ak nak cuba sumbat gol tadi...sume x masuk...keke~
lepas tu la...kawan ak punyer bola tu terkena kaki ak...
lebam lorh...sakit tu....tuam ngan ais pun still sakit..
huhu~~jadi anak manja lak mengadu kat ibu cakap sakit maaa....
hehe~~sorry bu kacau time mengaji...sakit sangat la...hari ni tiga org yang kena bola hoki...
salah siapa sume 2???salah kamikah atau salah bola itukah??

rehat2

lega btoi hari ni...dapat g kelas lewat...
hehehe~~enjoy btoi tdo pagi td...*memang sah ak xleh wat menantu sebab tdo sokmo*
nak wat camne kan??letih la....hari ahad abes camping terus kemas barang n basuh baju2 kotor...
isnin xder rehat langsung...hari ni baru la boleh rehat..

tapi ak still ada kelas kul 10 pagi tadi...boleh tdo lebih lama dari rumate ak sket je sebab dia ada kelas kul 8...
tadi ak ada ujian kecergasan...wooo...rehat sekejap then letihkan badan blek...konfem malam ni ak akan tdo very soundly...x sedar pape dah kot...kuik3...
petang ni kul 5-8 ada ujian hoki lak...camne ni??? mati la..mati la...mati la...
konfem badan ak memang xleh nak bangun daa....

pape on...skunk ni ak nak rehat jap...tengok cerita ke...mandi ke sebelum main hoki petang nanti...
buhbai all~~

Sunday

GEGAR 1 RIBU BLOG APRIL - BERMULA !


http://www.benashaari.com/2011/04/gegar-1-ribu-blog-april-bermula.html

[mE] da bLeK dAri camPing...

alhamdulillah...selamat sampai dari camping selama 3 hari 2 malam di kem lanchang, pahang...
walaupun dengan cuaca yang tidak menentu di sana kami berjaya menamatkan program kami dengan penuh jayanya...haha~masih lagi penat kerana banyak aktiviti lasak yang dijalankan...
insya ALLAH dalam entri akan datang ak akan meng'update' tentang aktiviti yang kami telah jalankan sepanjang berada di sana...sekarang ni ak kena dapatkan rehat yang secukupnya sebab sampai je kat IPG tadi lebih kurang pukul 8.45 @ 9 lebih ak terus basuh baju kotor dan basah...
so ak amat la penat sekarang ni...so bye for now...
see u all in my next entry... 

Friday

xder pape pn...

xtau nak letak entry pe lagi..
setakat 2 entry sebelum ni sume nyer entri auto-publish...
sumer tu sebab masa entri ni di publish kan...ak sedang berada di Lanchang untuk program rekreasi ak...
ak kne bercamping di sana selama 3 hari...hehe~~
so ak xder idea nak wat pe dan ak xnak biarkan blog ak xder entri...
tapi ak xnak gak asyik wat auto-publish je...xder kepuasan dalam menulis...
hehe~~korang setuju x??
xpe la kalu korang x setuju pn...
nak wat camne kan??
okay la...ak ada terfikir gak nk wat contest tapi xtau nak wat contest pe...
maybe la lepas ni genap sebulan usia blog ak ni ak akan anjurkan contest untuk sume...
harap ada la yang nak join kan??
hehe~~okay la...waktu sebenar masa ak tengah taip ni ialah...00.50...1/4...
so ak kne berenti kat cni...
selamat malam sume...

IPG

hey3...
nk cte sket la sal IPG ni...
der pe ngan IPG ni??
pe maksud di sebalik IPG ni??
IPG maksudnya:
Institut Pendidikan Guru..
ak merupakan salah seorang dari pelajar IPG ni...
IPG ni sama ngan maktab ke??
yep...tapi ada bezanya...
IPG menghasilkan guru bertaraf IJAZAH sedangkan MAKTAB menghasilkan guru berDIPLOMA...
bukan untuk merendahkan mana-mana keluaran tapi ini adalah usaha kerajaan dalam meningkatkan taraf pendidikan rakyatnya...*tidak berbaur politik...blog ini bebas dari mana-mana unsur politik*
tu je kot nak share sal IPG ni...
lepas ni nak cite sal IPG kampus Perempuan Melayu tempat ak belajar sekarang ni la...
okay la...jumpa lagi nanti...


[diriku] kisah skola menengah

kali ni ak nak post sal kisah zaman sekolah ak...
zaman yang baru je ak tinggalkan lebih kurang setahun 3 bulan lebih sket...
haha~to tell the truth...i really miss that moment to be in that school...
i really love my school...
i learned lots of things there...
i met lots of people and their respective behaviour...
ni gambar bangunan skola ak..
sebenarnya ak nak tunjuk gambar yang lain tapi xjumpa lak kt dalam laptop ni...
kt sini la ak belajar selama 5 tahun...dari form 1 sampai la form 5...
kat sini la ak belajar macam mana nak mengharungi kehidupan...*ye ke*hehe~~ye la...
haha~~ak bangga menjadi salah seorang daripada penuntut di skola ini...
!!SEKOLAH MENENGAH IMTIAZ KUALA BERANG!!
nanti ak akan post lebih banyak pasal pengalaman ak kat skola ni...
lepas ak balik dari camping....

[mE] camPing...

ya ALLAH...esok dh kena p lanchang 4 the camping...
malasnya Ya RABBI...walaupun budak-budak siri 1 cakap best p camping ni...
tapi ak still rasa cam x nak pergi...
huhu~~camne ni???tapi barang-barang nak p camping dah siap kemas...
hehe~cakap xnak pergi tapi semangat kemas barang...
biasa la tu...tapi still xsuka gak...
tapi kena pergi jugak sebab benda ni ada dalam proforma...
ni susahnya kalu memang stick to the proforma...

mintak-mintak la sepanjang camping ni ak akan enjoy my time there..
see you later..

Thursday

syukran

ingin meluahkan rasa berterima kasih kepada ustaz ku..
sebab sudi membelanja kami satu kelas...
hehe~~bukan kami mintak tapi ustaz bagi...
so kita kne la bersyukur kan???
alhamdulillah sebab masih diberi kesempatan untuk meneruskan kehidupan...
tetiba teringat akan pesan ustaz masa kt sekolah dulu...
setiap kali kita bangun tidur...
kita kne lahirkan rasa syukur sebab masih diberi kesempatan untuk membuat amal kebajikan dan memajukan diri kita...jadi kat sini ak just nak tanya...
dah luahkan perasaan bersyukur korang ke belum??
jika belum mari kita sama-sama ucap alhamdulillah...
semoga hari ini lebih baik dari hari esok...
dan hari esok lebih baik dari hari ini..

[rEviEw] IRkah...



kali ni ak nak wat review sal satu laman sosial yang di rekomen oleh my fren...
IRkah...ak pn xtau sangat sebenarnya IRkah ni sal pe...
tapi benda ni lebih kurang cam facebook la...
facebook nama pendek fb kn...IRkah ni nama pendek dia IR..
eh...cm gelaran utk engineer lak kn??hehe...
eh pe ak merapu lak ni...
okay la..IR ni hasil idea dari seorang warga tempatan...Malaysia...
ak suka la nak sokong rakyat Malaysia ni...
so ak pn pergi la google dan nak tau lebih lanjut sal IR ni..
and then ak jumpa la blog ni...
rupa-rupanya...dia la yang cipta IR ni...
kalau korang nak tau sape yang baik hati cipta IR ni korang boleh klik link kt bawah ni...
bagi la cadangan membina korang...
ak pn baru join...
ok la..pe yang menariknya sal IR ni...
korang leh baca kt bawah ni...

Wednesday

[b2st] shock by b2st

haaa...hri tu ak ada cakap  tulis sal nak gunakan tag atau label bagi setiap post ak kan??
ni ak nak wat la ni...
ak just xtau nak wat tag pe...
so...kalau bagi sOnG ak akan wat nama artis atau group 2..
amacam?? lepas ni korang boleh la bagi idea camne nak 'tag'kan post ak ni ek..
ni nak share lagu shock...lagu ni da lama...
tapi ak juzt nak share jep...
this is the lyrics for this song...

Monday

tag n label 4 my post

jeles lak ble tengok blog orang len yang kemas je..
dia wat tag n label...
lepas 2 best la kn...sume dh ada dalam kategori sendiri...kalu nk baca pasal download bole je tekan n sume yang kuar pasal download je kn??
so ak nak wat gak la cam 2...
senang bagi ak nak track pe yang ak da post kn??
hehe~~

pening doe

aduih...ingtkan dh selesai...rupanya ada lg yang belum..huhu~
ok...malam ni berjaga lagi...
tu la..spe suh malas nak wat keje mse cuti...
kan skang dh kne tdo lambat...
tp xpe...tengah download gak pn...
ok...sambung wat keje balik...

Sunday

da lepas~~

satu lagi assignment da lepas...
ad lagi 4 assignment nak kena wat..
hehe~x sabau nak siapkan sume...
sekarang ni tengah duk sibuk wat keje tutor,prac, and ISL...
sume ni gara2 MQA la...
abes la tdo ak...
kne stay up wat keje la...
dh la xsuka stay up semata-mata nk wat keje ni...
kalu nk tengok cite xpe la..

perasaan ak skang ni...

should they stay together or divorce??

that is the title of our argument for language development just now...
it is really hot issue...

haha~~that song is not related anyways to this topic...
but what i'm trying to say is people always making decision without think of the aftereffect from it..
the topic that we discussed was if the couple are not compatible should they get divorced??
what do you think??
it's actually nothing much but we just make a persuasive/argumentative essay...
that is why we come out with this issue...
surely our lecturer want to see how we come out with the ideas and how we try to convince people to accept our opinion...
that is what called the persuasive essay...
try to convince the reader to believe in your opinion...

Friday

weekend datang lagi...

weekend tp maybe bukan macam weekend yang lepas...
minggu ni akan sibuk ngan kuliah ganti...
nak gak cuti sabtu n ahad...
please la...give us some time...
nak rehat gak...dah la jadual setiap hari padat...
xder masa langsung nak rehat sepenuhnya..

ish3...ni ke perangai cikgu cikgi???
suka merungut...
calm yourself a little bit...
take a deep breath..slowly..
this is what you gonna face when u go to teach...
ur student will grumble..taking behind ur back...
that's it...
ok eyn...stop now...think in positive ways...
good..haha~~self-reflection a little bit...

Thursday

assignment tgh loading

maaf la kat sume yang ada tinggalkn jejak kt shoutbox 2...
xdapat nak balas kunjungan anda buat beberapa hari ni..
sebab sibuk ngan assignment...


dalam minggu ni atau minggu depan baru boleh merdeka dari sume assignment ni...
tu pun kalu lecturer x bagi assignment lain...
harap2 la tak...
eh..eh...hari ni kan result SPM kuar kn??
nk ucap tahniah kat my juniors sebab dpt keputusan yang cemerlang...
semoga keputusan SPM bagi tahun2 akan datang akan lebih baik..
kalu yang tahun ni pun dh dapat perbaharui rekod tahun lepas...
tak mustahil yang tahun2 akan datang akan lebih baik kan??
tahniah la kt sume imtiazian yang berjaya...
sume berjaya sebenarnya...bangga menjadi pelajar imtiaz..eh..bekas pelajar...
buat rakan2 blogger yang ada singgah kat cni...
sudi2 kan la diri anda tinggalkan jejak anda di mana2 entri atau di...
terima kasih atas kesudian anda sume...
lepas ni saya akn balas kunjungan anda..

Wednesday

mencari-cari

ak sedang mencari-cari...
teman yang boleh dibuat calon menantu...eh..eh..
ke situ lak..hehe~~
teman yang boleh dibuat berbual sekarang ni...
pening nak cari soalan ni...
dari tadi asyik cari je tapi tak jumpa...
kenapa la susah sangat nak cari ni??
hmmm...baik ak reka je soalan tu..senang sikit kan..
hehe~time untuk jadi penggubal soalan lak...
lepas ni boleh la jadi penggubal soalan untuk spm lak kan??

Monday

hey intruder...

semalam penceroboh tu masuk lagi hostel kitorang...
sebenarnya dah banyak kali dia cuba masuk bilik student kat sini...
kalu sblom cuti ary tu dia ceroboh time hujung minggu je...
kali ni dia berani lak ceroboh time ary biasa...
tak...semalam ary ahad...patutla..
tapi kan semalam tu kiranya nak masuk ary biasa la kan??
kecoh semalam...kat blok ak...
padahal yang dia masuk tu blok sebelah...
ramai yang agak dia akan cuba masuk blok ak lak kali ni...
sebab kalu ikut yg sblom ni, dia akan pergi bergilir-gilir ke blok kami ni...
tkot la weyyyhhh..
kecian kawan ak semalam...
memang pengalaman yang menakutkan la kot kalu ak kat tempat dia...
korang boleh bce pengalaman dia kt sini....
hari ni ak x berani nak tdo kat blik ak sebab rumate ak xder..sepanjang minggu ni...
so memang ak tak sanggup nak duk sorang2 dalam bilik 2 lepas kejadian camni...
da la kt compartment tu ak sorang je...
sume yang len xder...tolong~
conclusion...tdo blik kawan yang duk sorang jugak...

~~loading~~


assignment in progress…
loading…loading…loading…
fail…
haha~~
i’m having severe headache because of the assignments..

Sunday

screaming out loud

entah betul ke idak grammar tu...hehe~~
frustrated ...simple word to describe my feelings right now..
anxious..uncertainty...huhhhh~~
tomorrow is the date due to submit my assignment..
i don't know what to do...
i'm rushing over...
critical essay..reflection..what am i supposed to do first...
padan dengan muka ak kn??hehe~~
time cuti enjoy sangat..dah tau ada assignment malas nak buat...
banyak alasan betul...
ni ak jadi jeles ngan aranaz sebab dia dah siap assignment dia walaupun bukan sume...
jeles3...hehe~
i better stop now...assignment awaiting..

Friday

~list cte yang nak download~

korang ada pe2 cadangan x nak download cerita pe??
ni hasil perbincangan kami la adik beradik sepakat nak download cerita ni...
sebab xder dalam koleksi kami lagi...hehe~~boleh kan aranaz??
aranaz 2 my sis...klik pada namanya untuk jenguk blognya..
kt bawah ni apa yang kami nak download...

~paradise ranch~
~world within~
~gantz~
~midas~
~royal family~

yang 2 je dulu kot...
xder nak share gambar dari cerita 2 sebab dah pagi...
da nantuk...tengok 2...macam budak kecik da sebab ngantuk sangat...
hehe~yang dia nak post entri baru sangat 2 kenapa??
eh3..lupa lak...entri ni nak buat auto publish...
sorry ek...entri ni ditulis pada pukul 2.26 am 18/3/2011...
hehehehe~~sje je nak menghabiskan masa...

Jom Sertai Bloglist Haris Kaito

kali ni ak berminat lagi nak join bloglist orang len...hehe~
almaklumla orang baru...kuik3...
kalu korang nak join sila rajinkan diri anda klik gambar kat bawah ni...bawah ni je...xyah cari jauh2..
korang leh baca syarat2 nak join jugak kat situ...

then korang kena ingat nyatakan korang ni lelaki ke perempuan...
kalu eyn konfem la pompuan kan??hehe~
pastu tag 3 orang kawan...
hehe~eyn nak tag sape ek??
ok la...kat bawah ni...diorang tau nyer...
~shira~
~mas~
~anis~
dah siap wat entri tu bagi link 2 kat blog empunya penganjur ni...
hehe~~eyn dah sudah...korang bila lagi??

Thursday

merempit???

hehe~knapa lak ak cakap ak merempit ni??
sekarang ni ak nk merempit laju2 ngan coursework yang ada...
mati la...mati la...mati la...
da beberapa hari x update entri sebab internet slow sangat..
padahal da guna stremyx...
haha~~dia nak suh tukar guna p1 4G la tu kot...
eh..pe kena mengena internet ngan coursework lak ni??
die..die...die...
lupa nak bawak balik kertas tugasan pe kena buat..
sekarang ni lagi 2 hari nak balik baru duk sibuk tanya kawan kena wat pe...
hehe~dah la kena wat tjuk mak aii...
susah giler kot...
k la....nampak gayanya ak kena wat la coursework ni skrg...
thx to my friend shira sebab bagitau pe yang kena wat..

Tuesday

knpe nak sedih2 ni???

huhu~~update blog cam taman bunga ni...
ayat tu datang dri seorang teman blogger..
dia cakap blog eyn macam taman bunga...
maceh3...hehe~~eyn xder pun nak wat blog ni macam taman bunga sebenarnya...
gambar tu je eyn jumpa masa eyn first buat blog ni...haha~
maybe eyn akan tukar background lain lepas genap sebulan eyn jadi blogger ni kot...
haha~eh..eh..
pe kaitan lak cerita ni ngan tajuk post eyn 2??
ok..sebenarnya eyn sangat2 cediyh...
sebabnya biar la eyn simpan...huhu~
bukan pe...xnak la heboh2 pasal benda ni kan...
bukan pe...benda kecik je...
lagipun buat pe kita nak sedih2...bila kita sedih ingat ALLAH...nescaya kita akan tenang...

...maafkan daku jika aku ada melukai hatimu...

[variety show] oh my school

eyn dh ada cerita ke sal oh my school ni??
eyn x ingat...huhu~
ntah pe2 la eyn ni kan??
baru nk masuk 19 dah jadi pelupa...
eyn cuma nk merapu je kali ni...
haha~bukan nk cerita sal show ni pn..
hehe~nak ajak kawan2 blogger sume join eyn tengok show ni kat KBS WORLD 
ASTRO channel 391..
jom~~
nanti eyn update lagi..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...