Wednesday

100th!!

terima kasih sebab sudi follow blog ni...
hari ni seharian sebenarnya x bukak laptop...
ni pun bukak sebab nak wat sumtink sket...
hehe~~baru je balik dari pertandingan busana muslimah sempena festival penghayatan islam kat DSK tadi...
huh~~~sume bukan main lagi bergaya tadi...
tahniah kepada semua pemenang...
kepada yang x berjaya boleh cuba lagi sem depan...

amat berterima kasih sebab sudi follow saya~

4 merapu bersama~~:

say to easy=) said...

iz dtg sini lg..aah x perasan lak im 100th followers..same2:)..salam perkenalan yeah :)

eyn @ efujy said...

@say to easy=) terima kasih sebab sudi follow blog yg naif ni...salam perkenalan gak...

NurAmal said...

utk 102th follower.. ada award x.. hehe~

eyn @ efujy said...

@NurAmal setakat ni xder...hehe~~insya AlLah pasni akan diadakan contest buat sume follower...harap rajin-rajin la join bila sy buat ek..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...