Monday

follower berkurang???

dari semalam atau bila tengok entri abg ben asyik sebut sal follower je...
so hari ni ak nak tengok la yang ak punya...
ni hasilnya...memang berkurang pn..
maybe sume ni salah ak kot...
ak bukan kedekut nak follow korang balik ke apa...
kadang-kadang bila ak bukak kat follower 2 ak klik la gambar korang..
link blog korang xder pn...
lepas 2...kadang-kadang ak ada tinggalkan link blog ak kt FB 2...
lepas 2 lame gle ak xbukak post ak tu...jarang kot ak tau korang dah follow ak n tinggalkan link korang...
okay la...kalu ak ada x follow korang..juz tinggalkan link kat bawah entri ni...
ayat memujuk suh follow balik...keke~~ak x paksa korang follow ak...x kisah pn..tapi kalu korang nak suh ak follow korang ke apa ke tinggalkan je link kat bawah entri ni...
tapi lambat sket la ak balas kunjungan 2...sebab sekarang ni ak memang sibuk...
kalu ak bukak blog pn ak just post entri baru or baca blog yang ada kt sebelah blog ak 2...
\

macam kt atas ni..hehe~~
sebab tu ak lambat sket nk balas...korang just tinggalkan jejak korang kt shoutmix atau kt mne2 entri...sure ak akan singgah balik kat blog korang...
k la...sampai kat cni je la ak merapu ek..
assalamualaikum~~



4 merapu bersama~~:

Sora Rasyido said...

hmm betul arr...follower aku kdg2 tu biler aku x tgk blog, brape ramai yg follow aku..tp yg tinggal jejak, xde lar rmai sgt...link ke blog pon xde...

eyn @ efujy said...

@Sora Rasyido tu arr...ada yg suh follow blek tp nak follow camne kalu xder link..

Mrs Siwon said...

HAHA . follow saie lahh .

http://fairytale-munchys.blogspot.com/

eyn @ efujy said...

@Mrs Siwon insya ALLAH akan follow...tp setakat ni blh reply komen n update blog je..line internet mmg jeles gle ngan sy ble sy da start nak on9 ni...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...