Thursday

merempit???

hehe~knapa lak ak cakap ak merempit ni??
sekarang ni ak nk merempit laju2 ngan coursework yang ada...
mati la...mati la...mati la...
da beberapa hari x update entri sebab internet slow sangat..
padahal da guna stremyx...
haha~~dia nak suh tukar guna p1 4G la tu kot...
eh..pe kena mengena internet ngan coursework lak ni??
die..die...die...
lupa nak bawak balik kertas tugasan pe kena buat..
sekarang ni lagi 2 hari nak balik baru duk sibuk tanya kawan kena wat pe...
hehe~dah la kena wat tjuk mak aii...
susah giler kot...
k la....nampak gayanya ak kena wat la coursework ni skrg...
thx to my friend shira sebab bagitau pe yang kena wat..

1 merapu bersama~~:

Shera Ismail said...

salam...haha...welcome2...huhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...