Tuesday

BEN ASHAARI : BLOGGER IKUT NEGERI KELAHIRAN

 
 
elow3 sume...
kali ni eyn nak masuk segmen baru yang abang ben wat ni...
segmen pe ek??2 yang kat kt tajuk post kali ni...
haaa~blogger ikut negeri kelahiran..
kalau korang nak tau lebih lanjut klik la banner kt atas ni...
 Sila ceritakan latar belakang anda ..
eyn ni lahir kat terengganu..dibesarkan kat terengganu jugak..
family eyn sume kat terengganu...so eyn ni anak jati negeri terengganu la kan??
eyn bangga menjadi rakyat negeri terengganu...eyn ni anak ke-4 dari 5 orang adik beradik
 korang nak tau nama eyn yang sebenar??rasanya eyn dah pernah bagitau dalam post yang sebelum ni...korang cari la ek...bukan malas nak bagitau tapi eyn suka bila orang baca post eyn yang lama2 tu...hehe~~nak cerita sal pe lagi
ek??
profesion anda sekarang??
 currently belajar kat IPG kampus Perempuan Melayu dalam course TESL...
kiranya eyn ni bakal guru la...walaupun eyn baru je masuk course ni tapi eyn sangat bangga...eyn semakin suka dengan pilihan yang eyn buat sekarang walaupun apa yang eyn pilih ni jauh sangat dari apa yang eyn cita2 kan...
blog favourite anda?kenapa?
eyn suka baca blog yang ada info2 yang eyn nak cari...haha~ni eyn cerita secara general la...
kalau nak eyn senarai takut aa yang terlepas pandang so eyn just bagitau jenis blog yang eyn suka baca...xpe kan??eyn suka baca blog yang ada bagitau review sal movie/drama korea ni...ataupun paling eyn suka yang bagitau info sal artis korea...eyn suka jugak baca blog yang bagi tutorial atau cara2 nak berblogging ni...haha~
kenapa??sebab eyn suka ikut perkembangan semasa...lagi satu senang kalau eyn nak tengok cerita atau majukan blog eyn yang daif ni...haha~betul ke x ayat 2??
blog yang anda tak suka masuk?kenapa?
setakat ni eyn suka baca semua blog...ntah la...tp eyn x jumpa lagi blog yang eyn x suka baca...lagipun x baik la main xsuka2 ni...mana tau kita x suka 1 blog ni..tapi banyak lagi blog yang x suka baca blog kita...hehe~so untuk elakkan benda2 camni eyn suka baca semua blog...
 impian anda terhadap blog anda...
hmm...impian ek??bagi eyn cukupla kalau blog ni mampu bagi eyn kepuasan dalam menulis dan meluahkan isi hati eyn...eyn lagi suka berkongsi dan berkawan ngan sume orang melalui blog ni...kalau boleh eyn nak cantikkan lagi blog ni...xtau la nak tulis pe lagi...hehe~~


k la sume...sehingga berjumpa lagi dalam post yang akan datang...
tatatititutu~

8 merapu bersama~~:

apisv2 said...

salam,
mengunjungi rakan2 segmen blogger ikut negeri;)

apisv2 ikut negeri johor

nadiemsharmz said...

salam..jln2 dari segmen incik BA n folo jugak...

jom jengok cni lak ;;;;

http://nadiemsharmz.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-blogger-ikut-negeri.html

Tok Esah said...

hai teacher!! ehhe

nak suh baca entry ni!! penting!! ahhaks

KHAS: Buat Blogger Terengganu | Group Blogger Terengganu Untuk Anda!!!

Kei Seichi said...

salam perkenalan dari orang melaka...
datang dari belog abg ben...
jemput la singgah ye...=)

http://geekzster.blogspot.com/

Norfa said...

salam kenalan

pRiNCe said...

hye selamat berkenalan..
prince blogger kl..
newbiee lagi nie...
lau sudi lawatla blog proince ye..
:)

siti hidayah said...

salam kenal orang senegeri :)

Lulu caldina said...

Wohoo..blogger dari Terengganu!! Ganu kite...Hi...ngee

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...